Meld jouw auto aan om een aantrekkelijk bod te krijgen

Wil je jouw auto op een eenvoudige manier verkopen voor een aantrekkelijk bod? Meld jouw auto dan aan om deze te verkopen via Volar Auto’s. Dit aanmeldingsproces bestaat uit drie simpele stappen. Daarna nemen we binnen één dag contact met je op om een aantrekkelijk aanbod te doen. Bij het bepalen van dit bod houden we rekening met diverse factoren, zoals de leeftijd en de staat van de auto. Heb je een zeldzame auto van een bijzonder merk? Of een auto met specifieke functies? En wil je deze verkopen? Neem dan zeker contact met ons op! Wellicht kunnen wij je een onweerstaanbaar aanbod doen!

Meld jouw auto aan

Vul op de kenteken plaat uw kenteken in van de voertuig (zonder spaties of koppeltekens) dat u graag wilt verkopen aan VolarAutos. Wij nemen na uw aanmelding zo spoedig mogelijk contact met u op. Uw auto aanmelden is gratis en vrijblijvend.

Hoe werkt de aanmeldingsprocedure?

Wanneer je jouw auto wilt aanmelden voor de verkoop, is het belangrijk dat wij verschillende gegevens van jouw auto ontvangen. Veel van deze gegevens zijn al bekend bij de RDW. Deze zijn eenvoudig op te vragen met onze kentekencheck. Vul op onze website eenvoudig jouw kenteken in. Vervolgens komen er veel gegevens al tevoorschijn. Soms moet je nog wat gegevens aanvullen. Wanneer je jouw aanvraag verstuurd hebt, nemen we binnen één werkdag contact met je op en doen we een  goed bod op je auto.

Stel je vragen!

Wil je meer weten over de auto’s waar wij op dit moment naar op zoek zijn voor de inkoop? Of heb je vragen over de aanmeldingsprocedure voor de verkoop van je auto? Wij beantwoorden je vragen graag. Neem contact met ons op via info@volarautos.nl. Ook kun je telefonisch contact met ons opnemen via +31 168 20 37 00.