Online uw auto aanmelden
Binnen 24u een bod
Beste prijs voor uw auto

Bedrijfswagen verkopen

Heb je een nieuwe bedrijfswagen en wil je de oude verkopen? Wij nemen niet alleen maar auto’s van particulieren in, maar ook een bedrijfsauto kun je aan ons verkopen. Denk hierbij aan bestelbusjes en leaseauto’s. Deze bedrijfsauto’s verkopen wij weer door aan een volgende partij.

1. Kenteken invullen

2. Auto gegevens

3. Verzenden

4. Bod

Aanmelden met je kenteken

Vul op de kenteken plaat uw kenteken in van de voertuig (zonder spaties of koppeltekens) dat u graag wilt verkopen aan VolarAutos.

Laat je bedrijfswagen taxeren voor je hem gaat verkopen

Je bedrijfsauto zelf verkopen, bijvoorbeeld via een advertentieplatforum, is bijna niet te doen omdat er een heel andere markt voor is. De vraag naar gebruikte bedrijfsauto’s is nu eenmaal een heel stuk kleiner. De auto inruilen tegen een nieuw exemplaar is een andere optie, maar de inruilprijs valt vaak tegen. Kies er daarom voor om je bedrijfsauto door Volar Auto’s te laten taxeren alvorens hem te verkopen. Zo weet je namelijk zeker dat je de juiste prijs krijgt voor je auto. Voer via onze site het nummerbord in en alle andere gegevens. Op die manier heb je meteen een duidelijke indicatie van het bedrag dat jij voor het verkopen van je bedrijfswagen kan krijgen. Op deze manier kan jij je bedrijfsauto voor een mooi bedrag verkopen, of het nu gaat om een vrachtwagen of een taxi. Of misschien wel een leaseauto die werd gebruikt voor enkel het woon- werkverkeer. Bij ons kun je terecht voor het verkopen van je auto.

Neem contact op voor meer informatie

Wil je graag meer informatie? Of heb je vragen over het verkopen van je bedrijfswagen? Je bereikt ons gemakkelijk via ons telefoonnummer +31 168 20 37 00. Of kies ervoor om al je vragen stellen via info@volarautos.nl.