Online uw auto aanmelden
Binnen 24u een bod
Beste prijs voor uw auto

Taxi verkopen

Wil jij een taxi verkopen? Het verkopen van een taxi werkt heel anders dan de verkoop van een personenauto. Toch weten wij dat er nog een markt is voor het doorverkopen van een taxi. Kies er daarom voor om je oude taxi aan ons door te verkopen, zo weet je zeker dat je een eerlijke prijs krijgt.

1. Kenteken invullen

2. Auto gegevens

3. Verzenden

4. Bod

Aanmelden met je kenteken

Vul op de kenteken plaat uw kenteken in van de voertuig (zonder spaties of koppeltekens) dat u graag wilt verkopen aan VolarAutos.

Je taxi verkopen aan een betrouwbaar bedrijf

Kies ervoor om je taxi te verkopen aan een bedrijf dat jouw auto gegarandeerd overkoopt. Dat klinkt natuurlijk als muziek in je oren. Bekijk onze online tool op de homepagina en vul naast je nummerbord ook een aantal andere gegevens in. Dit zijn gegevens over de auto en een manier om jou te bereiken. Wij en nemen binnen een werkendag contact met je op. Dan doen we een bod op je auto. Op dat moment beslis jij of je akkoord gaat met het bod.

Informeer naar de voorwaarden

Wil je graag meer weten over de voorwaarden van het verkopen van je taxi? Of heb je een andere vraag over onze werkwijze? Dan kan je ons bellen op +31 168 20 37 00 of een e-mail sturen via info@volarautos.nl. Wij staan je graag te woord en leggen je met veel plezier uit hoe wij te werk gaan.